Jochem Dobber 400m atleet

400 meter atleet

Mijn naam is Jochem Dobber, ik ben 400 meter atleet en lid van het Nederlands 4×400 meter atletiek team. Op mijn website vertel ik je over mijn leven als atleet, mijn wedstrijden en mijn belangrijkste prestaties

Olympische spelen

De Olympische spelen van 2021 in Tokyo; voor mij is het meer dan een droom, het is een missie… De weg erheen is ingezet; ik woon en train op Topsportcentrum Papendal in Arnhem. Ook de erkenning van de Atletiekunie en de NOC*NSF van mijn 400 meter sprint-talent met de A-status wijst erop dat plaatsing en deelname haalbaar is.

Sponsoren

Om mij te kwalificeren voor Tokyo 2021 loop ik wedstrijden in binnen- en buitenland. Sponsoren zijn hierbij onmisbaar. Zij maken het mogelijk dat ik trainingsstages, autokosten, vliegtickets en hotelovernachtingen kan betalen. Word ook sponsor. Om én goed te doen én heel veel terug te krijgen!

Supporters

Supporters zijn gigantisch belangrijk voor mij. Zij steunen mij op veel manieren en hebben een sterk geloof in wat ik kan. Word jij ook supporter?

Groet Jochem Dobber – 400 meter atleet