Jochem Dobber 400m atleet

400 meter atleet

Mijn naam is Jochem Dobber, ik ben 400 meter atleet en lid van het Nederlands 4×400 meter atletiek team. Op mijn website vertel ik je over mijn leven als atleet, mijn wedstrijden en mijn belangrijkste prestaties

Olympische spelen

Ik ben trotse atleet van TEAM NL van de Atletiekunie. Ik heb een A-status en train op Topsportcentrum Papendal in Arnhem. Mijn trainingen bestaan uit loopscholing, kracht- en sprinttraining. Hierbij horen ook trainingsstages in het buitenland. Met het 4×400 meter team heb ik mij geplaatst voor de Olympische spelen van Tokyo in 2021.

Sponsoren

Om mij te kwalificeren voor de individuele 400 meter op  de Olympische Spelen 2021 loop ik wedstrijden in binnen- en buitenland. Sponsoren zijn hierbij onmisbaar. Zij maken het mogelijk dat ik trainingsstages, autokosten, vliegtickets en hotelovernachtingen kan betalen. Word ook sponsor. Om én goed te doen én heel veel terug te krijgen!

Supporters

Supporters zijn gigantisch belangrijk voor mij. Zij steunen mij op veel manieren en hebben een sterk geloof in wat ik kan. Word jij ook supporter?

Groet Jochem Dobber – 400 meter atleet