Over mij

Jochem Dobber - 400m atleet
Foto: Tim Buitenhuis

Hoi, leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Jochem Dobber, ik ben 400m atleet en lid van het Nederlands 4x400m atletiek team. Op mijn website vertel ik je over mijn leven als atleet, mijn wedstrijden en mijn prestaties.

Member of Team NL

Ik ben trotse atleet van TEAM NL van de Atletiekunie. Ik heb een A-status en woon en train op Topsportcentrum Papendal in Arnhem. Daardoor kan ik mij volledig focussen op mijn sport. Mijn trainingen bestaan uit loopscholing, kracht- en sprinttraining. Hierbij horen ook trainingsstages in het buitenland. Mijn ultieme doel is de Olympische spelen van Tokyo in 2021. Om mij daarvoor te kunnen kwalificeren loop ik wedstrijden in binnen- en buitenland.

Jochem Dobber: ook student informatica

Op de momenten dat ik niet train ben ik informatica student aan de HAN. Ik hou van programmeren (software development) en heb daarnaast een grote interesse in technologische nieuwtjes.

Atletiekvereniging

Sinds ik kon lopen vond ik het heerlijk om te rennen en te sprinten. Daarom zat ik vanaf mijn 6e al op atletiek, bij AV Suomi in Santpoort-Noord. Nog steeds voelt het geweldig dat ik bijna elke dag mag sprinten.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij op mijn blog of op Instagram.

Jochem Dobber