Over mij

Hoi, leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Jochem Dobber, ik ben 400 meter atleet en lid van het Nederlands 4×400 meter atletiek team. Op mijn website vertel ik je over mijn leven als atleet, mijn wedstrijden en mijn prestaties.

Member of Team NL

Ik ben trotse atleet van TEAM NL van de Atletiekunie. Ik heb een A-status en train op Topsportcentrum Papendal in Arnhem. Mijn trainingen bestaan uit loopscholing, kracht- en sprinttraining. Hierbij horen ook trainingsstages in het buitenland. Met het 4×400 meter team heb ik zilver behaald op de Olympische spelen van Tokyo 2020.

Jochem Dobber: ook student informatica

Op de momenten dat ik niet train programmeer ik graag. Samen met mijn studievrienden maak ik websites en apps. Mijn studie informatica aan de HAN staat even op een laag pitje om mij volledig te kunnen focussen op de topsport.

Atletiekvereniging

Sinds ik kon lopen vond ik het heerlijk om te rennen en te sprinten. Daarom zat ik vanaf mijn 6e op atletiek, bij Atletiekvereniging Suomi in Santpoort-Noord. Nog steeds voelt het geweldig dat ik bijna elke dag mag sprinten.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij op mijn blog of op Instagram.

Jochem Dobber