Jochem Dobber 400m atleet website
Training

Welkom op mijn website!

Het is eindelijk zover. Er is hard aan gewerkt en ik ben er trots op: mijn eigen website jochemdobber.nl is uit de startblokken. Op mijn website vind je de laatste nieuwtjes en informatie over mijn leven als 400m atleet op weg naar Tokyo 2020. Ik schrijf blogs, deel foto’s en filmpjes over atletiek en hou je op de hoogte van mijn wedstrijdagenda.

Naast informatie over mij, heb je ook de mogelijkheid om mij te supporten of te sponsoren. Waarom? Om mij te kunnen kwalificeren voor Tokyo 2020. Hiervoor loop ik wedstrijden in binnen- en buitenland. Met het sponsorgeld kan ik mijn autokosten, vliegtickets en hotelovernachtingen betalen. Doe je mee? Want samen zorgen wij dat mijn Olympische droom werkelijkheid wordt.

Ik ben benieuwd wat je van mijn website vindt en of je alle informatie makkelijk kan vinden. Heb je nog een leuke suggestie of mis je nog iets? Vul dan het contactformulier in en laat het mij weten.

Groetjes Jochem